CV ketel

Wij zijn uw partner voor alles omtrent uw CV installatie

Heeft u binnenkort plannen voor het vervangen van uw nieuwe CV ketel? Of heeft u een storing? Dan zit u bij WGV Installatie helemaal goed. Wij uw aanspreekpunt voor allround installatie- en loodgieters werkzaamheden.

Ook voor uw nieuwe CV Ketel

Kies voor onze hoogwaardige CV installaties. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn bij vragen en installatie van uw nieuwe cv ketel. Zo zijn wij met name gespecialiseerd in het maatwerk en kostenbesparende mogelijkheden voor het langere termijn. Onze organisatie is niet gebonden aan 1 merk en zo kunnen wij u onafhankelijk van dienst van zijn. Wij nemen al het werk uit handen bij het plaatsen van uw nieuwe cv ketel, zodat u optimaal kunt genieten zoals het hoort te zijn.

Uw voordelen van WGV Installatie

  • Zowel installatie als onderhoud
  • Altijd direct ter plaatse
  • Vakkundige oplossingen bij problemen
  • Kwaliteit en service staan bij ons voorop!
  • Storingen verholpen binnen een mum van tijd
  • Vrijblijvende offerte
  • Goede prijs en kwaliteit verhouding

CV ketel

Zit er warmpjes bij

Niets is zo vervelend om het koud te hebben. Zeker in de winter is een goede cv ketel een must! Het komt gelukkig niet vaak voor, maar als er een storing aan uw installatie is, dan kan het flink ongemak veroorzaken. WGV Installatie helpt u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij storingen of problemen van uw ketel. Wanneer u ons belt, zijn we snel te plaatse en lossen uw probleem snel op, zodat u het snel weer warm heeft.
Wilt u eventuele storingen voor zijn? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Met onze onderhoud service blijft uw cv ketel in top conditie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van regelmatig of periodiek onderhoud.

Direct meer informatie

Wij staan graag voor u klaar voor alle informatie omtrent uw (nieuwe) cv ketel. Wanneer u contact met ons op neemt kunnen wij u in veel gevallen direct helpen.

U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer +31 (0)6-50645998. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook per e-mail zijn wij goed bereikbaar!