Dakdekker Daklekkage Arnhem

Dakdekker & Daklekkage Arnhem

Dakdekker & Daklekkage Arnhem, WGV Dakbedekking helpt u graag bij een lekkage of bi een dakbedekking.

Kapot of een lekke dak brengt vaak veel kosten en zorgen met zich mee. Lekkage of een kapotte dak kan verschillende oorzaken hebben waardoor het ontstaat. Dankzij onze jarenlange ervaringen en professionele inzet komen wij snel achter wat de oorzaak is van een daklekkage. Bij ons ben je veel goedkoper en sneller geholpen, omdat onze medewerkers als jarenlang ervaring hebben komen ze wel tot 50% sneller achter wat het probleem precies is met u daklekkage en hoe het snelste en het beste verholpen kan worden.

Hoe ontstaat een daklekkage en wat doen mensen fout?

Een daklekkage ontstaat niet persen door een oorzaak namelijk. Daklekkage kan ontstaan door slechte dakisolatie of de verkeerde dakbedekking dat aangetast is, daarnaast kan het ook zo zijn dat de dak erg oud is en dat er jaren lang geen onderhoud aan gedaan is. Dankzij lange ervaringen die wij hebben mogen mee maken in afgelopen 16 jaar willen wij je al vast paar tips geven.

 • Bij een opstaande gevel wordt vaak een lekkage geconstateerd door scheuren in het lood of vervuiling op het dak.
 • Een lekkage bij de afvoer wordt vaak veroorzaakt door een vervuilde of kapotte dakbedekking rondom de kiezelbak.
 • Een lekkage rondom de schoorsteen wordt ook vaak veroorzaakt door slecht onderhouden lood of het doorslaan van vocht.
 • Bij Heuveling Dakbedekkingen raden wij al onze klanten aan om regelmatig onze vakkundige dakdekkers in te zetten voor een periodieke dakinspectie. Op deze manier voorkom je onverwachte lekkages en de vervelende verrassing van een dakreparatie.

Dakdekker, Dakrenovatie & Daklekkage in Arnhem en omgeving

Ook voor een dakgoot reparatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast een daklekkage aan het dak komt het ook regelmatig voor dat een dakgoot voor moeilijkheden op het dak zorgt. Ook voor een vakkundige dakgoot reparatie kun je daarom bij ons nu terecht. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met daklekkages, dakreparaties en dakgoot reparaties.

Je hebt een dakreparatie nodig, wat nu?

Onze professionele dakdekkers zijn nu snel voor u ook ter plaatsen, in het geval van een spoed aan het daklekkages, dakreparaties en dakgoot. Vul hiervoor het spoedformulier in. Nadat wij de lekkage hebben verholpen of een dakreparatie hebben uitgevoerd adviseren we je direct over de stappen die je kunt nemen om je dak te onderhouden, bijvoorbeeld door een preventieve dakinspectie.

Een dakinspectie is nu bij ons GRATIS en bovendien een investering als het aankomt op de waarde van je woning wel waard om te doen! Alleen bij ons krijg je nu GRATIS inspectie voor dat wij aan de slag gaan met de onderhoud aan uw daklekkages, dakreparaties en dakgoot.

  Offerte aanvragen

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  © Copyright 2000 - 2022. WGV Installatie | Sitemap | Webdesign Arnhem