Dakdekker

Of u nu kampt met een daklekkage of een dakrenovatie van een plat bitumen dak nodig heeft, W.G.V. Installatie kan u helpen in Arnhem en omgeving! Wij zijn dus uw dakdekkersbedrijf voor zowel klein werk als grote renovaties. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staat de tevredenheid van u als klant altijd centraal. Wij zijn bij spoed snel bij u op locatie.

Dakonderhoud

Dakinspectie dakdekker Arnhem

Wilt u wellicht weten hoe de staat van uw dak is? Voor zowel pannendaken als platte bitumen daken kunnen wij voor u een dakinspectie uitvoeren. Wij maken dan een net rapport voor u op met onze bevindingen en advies. Als vorm van preventief dakonderhoud is een inspectie van het dak erg belangrijk. Zo verkleint u niet alleen de kans op ongemak zoals een lek aan uw dak, ook komt u niet onverwachts voor hoge kosten te staan als het dak aan groot onderhoud toe blijkt te zijn. Vooral de gevolgen van een daklekkage worden nog wel eens onderschat. Wanneer er vochtplekken in huis gevonden worden is er vaak al de nodige schade. Dakisolatie dat nat is geworden is bijvoorbeeld al zijn isolerende werking verloren. Daarnaast kan de houten constructie nat worden waardoor hout sneller gaat rotten. Een inspectie van het dak is ook aan te raden als u een (ouder) vastgoedobject overweegt te kopen.

Opgesomd kunnen wij u bij volgende werkzaamheden altijd helpen:

  • Dakbedekking plat dak plaatsen
  • Daklekkage
  • Dakreparatie
  • Dakinspectie
  • Dakonderhoud
  • Plat dak isoleren
  • Dakrenovatie
  • Dakreiniging

Staan de werkzaamheden die u nodig heeft hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze ruime ervaring kunnen wij u in vele gevallen gewoon helpen. U kunt ons het snelste bereiken door even te bellen.

Dakdekkersbedrijf Arnhem inschakelen

Een dakdekker kan in veel gevallen iets voor u betekenen. Uw dak is immers een belangrijk onderdeel van uw woning; het sluit uw woning af en houdt weersinvloeden als regen en sneeuw buiten de deur. Met het oog op het veranderende klimaat en steeds extreme weersomstandigheden is een degelijk dak boven uw hoofd belangrijker dan ooit. Stormschade komt steeds vaker voor. Volgens het KNMI is er sprake van storm bij windkracht 9. Verzekeraars spreken al van storm bij 7 beaufort. Uw opstalverzekering vergoed in sommige gevallen de schade.

Dakdekker dakrenovatie daklekkage arnhem

Spoedservice dakdekker Arnhem

Soms is snel ingrijpen noodzakelijk. Met onze spoedservice zorgen wij er daarom voor dat er in spoedgevallen altijd een dakdekker voor u klaarstaat. Aarzel niet om contact op te nemen, ook al is het op een feestdag of ’s avonds laat. Een dringend dakprobleem kan immers niet wachten. We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe in de regio Arnhem, en zorgen meteen voor een oplossing. In sommige gevallen is dit een noodreparatie om het water buiten te houden. Op een later tijdstip voeren we dan een dakreparatie uit die u ook op de lange termijn weer beschermd.

Dakdekker Arnhem contact

Als u problemen aan het dak heeft wacht dan niet te lang met het inschakelen van een vakkundig dakdekkersbedrijf. Door niks te doen zal de schade alleen maar groter worden. In Arnhem en omgeving kunt u altijd een beroep doen op W.G.V. Installatie. U kunt met ons een afspraak maken door te bellen op 06-50645998 of door offerte aanvragen.