U kijkt niet dagelijks nauwkeurig naar uw dak. Dat zorgt ervoor dat eventuele mankementen vaak pas worden opgemerkt als ze ook daadwerkelijk een probleem veroorzaken. Het repareren van dergelijke ernstige problemen kost meestal veel geld. Geld dat bespaard had kunnen worden als het gebrek op een eerder moment was opgespoord. Door middel van dakinspectie wordt dit mogelijk gemaakt. Schakel in Arnhem en in omgeving daarom een dakdekker van W.G.V. Installatie in voor het uitvoeren van dakonderhoud en voorkom een onnodige kostenpost.

Dak winterklaar maken

Daklekkages en andere mankementen aan het dak komen vaak in de herfst en winter aan het licht. Regen, sneeuw- en bladval zijn een grote aanslag op het dak. Zorg ervoor dat uw dak winterklaar is, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de wintermaanden. Wij voeren graag een dakinspectie voor u uit en maken, indien nodig, uw dak volledig klaar voor het najaar.

Dakinspectie inhoud

Wat houdt een dakinspectie in? U kunt hierbij denken aan:

  • het controleren of de dakpannen nog op elkaar aansluiten;
  • het controleren of er geen scheuren of gaten in de dakbedekking, het daklood, de regenpijp en andere delen van het dak zitten;
  • indien nodig het reinigen van het dak.

Mos of andere planten die op het dak groeien houden vocht vast, wat in de winter bevriest. Vorst kan op die manier de dakbedekking aantasten en op langere termijn zorgen voor daklekkages. Dit is de reden dat wij het dak ook reinigen. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg met u.

Maak gerust een afspraak door te bellen naar 06-50645998.

Voordelen van dakinspectie

Omdat het dak een belangrijk onderdeel van uw woning vormt, wilt u vanzelfsprekend dat uw dak altijd in goede staat verkeert. Dakinspectie is de enige manier waarop u hier zeker van kunt zijn. Natuurlijk kunt u zelf met een ladder het dak op gaan om te kijken of u afwijkingen ziet, maar onze medewerkers weten precies waar ze op moeten letten. Zwakke plekken in uw dakbedekking worden door ons snel opgespoord en direct verholpen. Dankzij onze inspectie gaat uw dak jaren langer mee.

In de regio Arnhem kunt u voor dakonderhoud altijd een afspraak maken met onze dakdekkers. Ook kunnen wij op regelmatige basis inspectie komen uitvoeren. Eens in de zoveel tijd, meestal is dit jaarlijks, komt dan een medewerker bij u langs om de dakbedekking te bekijken. Zo hoeft u niet meer bij te houden of uw dak onderhoud nodig heeft, en weet u zeker dat uw daken altijd in goede conditie verkeren. Bel ons nu op 06-50645998.