Het is nog vroeg, maar u bent al in de weer met de natte plek op uw plafond. Schroom niet om bij daklekkage Arnhem contact op te nemen met een dakdekker uit de buurt. Voor W.G.V. Installatie is geen dak lekkage te gek. Onze dakdekker kan altijd op korte termijn een afspraak inplannen om uw dak te beoordelen. Wilt u meer weten over daklekkages, lees dan snel verder. Direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op via 06-50645998. Wij helpen u graag.

Daklekkage Arnhem: wat te doen?

Een scheur in uw dakbedekking of een losse naad, het zijn allemaal oorzaken van lekkages. Onderneem snel actie om vervolgschade aan uw woning te voorkomen. Vang het lekkende water op en zorg ervoor dat dat uw spullen niet nat worden. Maak foto’s voor uw verzekeringsmaatschappij. Wellicht wordt de schade vergoed. Daken beklimmen is een kunst op zich. Wij raden u dan ook af om zelf uw dak op te gaan om de oorzaak van het lek op te sporen. Schakel hiervoor een specialist in.

Onze werkwijze bij daklekkage in Arnhem

Bij daklekkage Arnhem werken wij altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Stap 1 is de inventarisatie van het probleem. Dit houdt in dat wij naar uw verhaal luisteren en waar nodig doorvragen over details. Vervolgens gaan wij met u in overleg over wat de volgende stap is. Om een definitief beeld te krijgen van uw dakprobleem willen wij uw dak eerst ook nog even bekijken.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Op basis van de dakinspectie geven wij u natuurlijk een indicatie van het benodigde werk en maken wij een schatting van de kosten. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage is vaak zo gevonden. Vaak gaat het om een klein mankement dat snel gerepareerd kan worden. Is er wel grotere schade? Dan moet er een dakspecialist aan te pas komen. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Een daklekkage Arnhem valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Bij een slechte waterafvoer blijft er al snel water op een plat dak staan. Dit en een kapotte dakbedekking zijn vaak oorzaken van een lekkage plat dak. De scheur in de dakbedekking kan vaak plaatselijk gerepareerd worden. Is de waterafvoer de boosdoener, dan moet er even gekeken worden wat precies het probleem is. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico’s met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van W.G.V. Installatie. Neem gerust contact met ons op 06-50645998.

Lekkage schuin dak

Een schuin dak zit heel anders in elkaar dan een plat dak. De dakpannen kunnen kapot gaan of van het dak afwaaien. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van lekkage schuin dak. Met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen kunnen wij, indien gewenst, direct overgaan tot reparatie. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Arnhem

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van W.G.V. Installatie zijn u altijd op korte termijn van dienst. Bij een daklekkage in Arnhem kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij nemen de telefoon altijd op, ook al staan we op het dak. Dus bel gerust 06-50645998 of maak gebruik van het offerte aanvragen. Wij maken direct een afspraak met u.