Dakrenovatie

Is uw dak niet meer optimaal, maar is vervanging nog niet nodig? Overweeg dan eens een renovatie. In Arnhem en omgeving is W.G.V. Installatie hierin gespecialiseerd. Met dakrenovatie wordt het herstellen of vernieuwen van uw dakconstructie en dakbedekking bedoeld. Alle materialen hebben immers een bepaalde levensduur, uw dakbedekking is hierop geen uitzondering. Bent u met spoed op zoek naar een dakdekker die uw dak kan renoveren? Maak dan direct een afspraak met ons dakdekkersbedrijf voor het uitvoeren van dakrenovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis en kunde, kunnen wij de renovatie perfect uitvoeren. Zo weet u na afloop van de werkzaamheden zeker dat u zich de komende jaren geen zorgen meer hoeft te maken over uw dak.

Wat houdt dakrenovatie in?

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het spreekt dan ook voor zich dat uw dak goed onderhoud verdient. Omdat uw dak dag in, dag uit bloot staat aan extreme weersomstandigheden, zoals de hete zon in de zomer, vorst in de winter en vaak hevige regen, ontstaat oppervlakte-erosie. Vuil blijft plakken, algen en mos kunnen zich vastzetten: uw dak wordt aangetast. In Arnhem en omgeving voeren wij om deze reden dakrenovatie uit.

Bij dakrenovatie wordt uw dakbedekking allereerst grondig gereinigd en vind er een dakinspectie plaats. Met een desinfecterend middel worden algen, mos en andere soorten vuil verwijderd. Hierna wordt bepaald of het nodig is om (delen van) uw dakbedekking te vervangen, of dat we renovatie kunnen uitvoeren door het dak te coaten. We zorgen ervoor dat uw dak weer jaren mee kan! Bel ons nu en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 06-50645998.