Is uw dakbedekking door een stevige storm van het dak gewaaid? Of u heeft te maken met een daklekkage? Wees er dan snel bij. Door meteen in actie te komen, voorkomt u grotere problemen en daarmee hogere kosten. Voor dakreparatie schakelt u een dakdekker van W.G.V. Installatie in. In de regio Arnhem zorgen wij voor vlug en vakkundig herstel.

Plat en schuin dak reparatie

Voor reparatie van uw dak kunt u bij onze experts terecht. Of het nu gaat om een plat dak reparatie, of om een schuin dak reparatie: wij helpen u graag. Heeft u problemen met uw dakgoot? Ook dan staan wij voor u klaar. Twijfelt u over dakreparatie of vervanging? Wij komen met plezier bij u langs om de situatie te inspecteren en u deskundig te adviseren. Alleen reparatie van pannendaken nemen wij helaas niet voor onze rekening. Wij kunnen u wel in contact brengen met een dakdekkersbedrijf in de buurt die dat wel doet.

Dakreparatie Arnhem contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor snel herstel? Of kunnen wij meteen uw dak repareren? Neem gerust contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 06-50645998 of  u kan met offerte-aanvragen.  Op zoek naar een specialist in dakreparatie? In Arnhem en omgeving kunt u op ons rekenen!