Installatiebedrijf Duiven

Hulp nodig bij verbouwing?

WGV Installatie is een gespecialiseerd installatiebedrijf op het gebied van verbouwing, installatie, renovatie en nieuwbouw. Geen klus groot of klein is ons te gek en we gaan dan ook in Duiven graag elke uitdaging aan. Is uw sanitair aan vervanging toe? Of heeft u een monteur nodig voor het onderhoud van uw cv ketel? Neem dan contact op met installatiebedrijf WGV Installatie en onze medewerkers komen graag bij u langs in Duiven om uw probleem op te lossen.

Installatiebedrijf Duiven

Alles onder 1 dak

U kent het wel. Hoe lang u al in uw woning woont, een eigen woning is eigenlijk nooit af. Er valt altijd wel wat te klussen. Soms zijn het kleine klusjes zoals het vervangen van een lamp of het schilderen van een muurtje. Een andere keer wilt u het misschien grootser aanpakken, zoals bijvoorbeeld een badkamer renovatie. Dit is wellicht iets dat u liever aan een professioneel installatiebedrijf over wilt laten. En dat is waar WGV Installatie u in Duiven bij kan helpen. Wij denken altijd in mogelijkheden en kiezen samen met u voor maatwerk oplossingen voor uw woning in Duiven. Of het nu om het vervangen van sanitair door onze loodgieter gaat, of wat het onderhoud van uw cv ketel betreft! Bij ons vindt u alles onder één dak. Ideaal toch?

Waarom WGV Installatie in Duiven?

Wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerd, servicegericht bedrijf in Duiven voor uw klus kunt u een beroep doen op WGV Installatie. Omdat:

  • Wij een allround installatiebedrijf zijn
  • Voor elektricien, loodgieter
  • Wij bieden tevens hulp bij (dak)lekkages
  • Ook voor onderhoud en 24/7 spoedservice
  • Wij scherpe tarieven hanteren

Bel ons voor een afspraak in Duiven!

Door middel van een kennismakingsgesprek bij u in Duiven bespreken we uitvoerig uw wensen en kunnen wij advies geven over de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Of het nu om het vervangen van sanitair door onze loodgieter gaat, u een nieuwe cv ketel nodig heeft of u hulp nodig heeft bij een badkamer renovatie. Met onze jarenlange ervaring op zak mogen wij wel stellen dat we u van het beste advies kunnen voorzien. Bel ons voor een vrijblijvende offerte of afspraak in Duiven op telefoonnummer 06-50645998.