Installatiebedrijf

Een goede service

Welkom bij WGV Installatie. Uw installatiebedrijf uit de Arnhemse en Nijmeegse regio. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen en te voorzien u van vakkundige oplossingen bij problemen, storingen of voor advies. Al vele jaren onderhouden wij in vele huishoudens en bedrijfspanden cv ketels en andere installaties.
Wij kunnen bijvoorbeeld ook preventief uw dakgoot schoonmaken, zodat u geen last heeft van lekkages. Op het gebied van gas, water, cv hebben we namelijk alle kennis in huis.

cv-ketel-vervangen-arnhem
cv-ketel-vervangen-arnhem

Erkend installatiebedrijf

Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten te beschikken over kennis van de nieuwste materialen en technieken kunnen wij u goed van dienst zijn als all-round installatiebedrijf. Of het nu gaat om de installatie van een cv-ketel, hulp bij storingen / lekkages of vrijblijvend advies voor de aanschaf van een nieuwe installatie, WGV Installatie is u graag van dienst! Neem contact op met ons voor al uw woonwensen omtrent water, gas en verwarming.

Alles voor uw gas, water & verwarming

Ons installatiebedrijf is met name gespecialiseerd in de installatie bij gas, water en verwarming. Een nieuwe cv-ketel, onderhoud en het verhelpen van storingen behoren tot onze werkzaamheden. Denk ook aan:

  • Sanitair
  • Centrale verwarming
  • Badkamer
  • Lekkages
  • Renovatie
  • All-round installaties
  • Diverse loodgieterswerkzaamheden

Bij ons staat vakmanschap en kwaliteit voorop en zorgen wij al velen jaren voor deskunidge oplossingen voor uw wooncomfort.

Meer informatie over ons installatiebedrijf

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor uw woonwensen? Of heeft u direct een erkend installatiebedrijf nodig bij storingen of problemen? Neem gerust contact met ons op. WGV Installatie helpt u graag verder met uw vragen en geeft u vakkunidg advies. U kunt het contactformulier invullen, direct contact met ons opnemen via 06 – 5 064 59 98 of raadpleeg onze website voor alle mogelijkheden.