Loodgieter Nijmegen

Bent u ook op zoek bent naar een loodgieter in Nijmegen die bijvoorbeeld uw badkamer verbouwen kan? Bij bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn als loodgieter meer dan 15 jaar werkzaam in de regio Nijmegen en bieden graag hoogwaardige installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u door ons in Nijmegen allerlei werkzaamheden laten uitvoeren aan uw sanitaire voorzieningen, centrale verwarming en airconditioning. Maar ook voor een complete badkamerrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Echter bieden wij ook verschillende diensten omtrent elektra en dakwerken. Kortom, voor iedere loodgietersklus en meer, bieden wij geschikte oplossingen.

caan installatie & afbouw

Onze loodgieters uit onze organisatie is uitermate gedreven en zal er alles aan doen om uw leefomgeving te veraangenamen en het wooncomfort- en gemak bij u in Nijmegen te vergroten. Om dit te bewerkstelligen, zorgen wij er bij iedere klus voor dat wij uw wensen zo volledig mogelijk afstemmen op onze werkzaamheden. Dat betekent dat er een deskundige loodgieter van ons bedrijf samen met u als opdrachtgever om de tafel gaat zitten en nauwkeurig naar uw eisen, wensen en ideeën luistert. Vervolgens brengt de loodgieter een passend advies uit voor uw ruimte in Nijmegen. Onze adviezen kunnen de aanschaf van een nieuwe installatie betreffen, maar ook een periodieke onderhoudsklus en een reparatie aan een installatie kan door ons verzorgd worden.

Geavanceerde apparatuur en een ruime kennis van WGV

Zodra u akkoord bent met het voorstel dat onze loodgieter heeft gedaan, gaan wij desgewenst direct bij u in Nijmegen aan de slag. Met geavanceerde apparatuur en een ruime kennis, is vrijwel iedere klus snel door onze loodgieters geklaard. Onze ambachtelijke werkwijze in combinatie met innovatieve oplossingen, zorgt er keer op keer voor dat onze klanten in Nijmegen en omstreken tevreden zijn.

Aangepaste badkamers voor ouderen en minder validen

Eén van onze specialiteiten is het installeren van aangepaste badkamers voor ouderen en minder valide mensen. Denk hierbij aan het leveren en installeren van aangepaste sanitaire voorzieningen zoals een douche wc, een douchestoel, een verhoogd toilet en toiletbeugels. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot aangepaste badkamers? Neem dan contact met ons op.

Aangepaste badkamers voor ouderen en minder validen

Ontvang een gedetailleerde offerte

Op deze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Mocht u echter meer willen weten en geïnteresseerd zijn in onze organisatie, dan kunt u gerust contact met onze loodgieter opnemen. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken, zodat de loodgieter in Nijmegen een gedetailleerde offerte kunnen opstellen naar aanleiding van uw wensen. Wacht daarom niet te lang en zorg ervoor dat u snel weet waar u aan toe bent. U kunt meer informatie of een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina. Als u liever direct een loodgieter aan de lijn heeft kunt u 24 uur per dag bellen naar 065 064 59 98!