Installatiebedrijf Nijmegen

Voor installatie en onderhoud

Woont u in Nijmegen en heeft u hulp nodig van een installatiebedrijf? Dan bent u bij WGV Installatie aan het juiste adres. Zeker als u wilt gaan verbouwen, wilt u dit uiteraard niet aan het eerste het beste bouwbedrijf overlaten. Het komt bij dit soort klussen op nauwkeurigheid en precisie aan. WGV Installatie heeft daarom ook vakkundig personeel in dienst, waar u uw verbouwing of renovatie in Nijmegen met een gerust hart aan over kunt laten. Kortom: neem eens contact met ons op, wij gaan graag in Nijmegen voor u aan de slag!

Installatiebedrijf Duiven

Vakmanschap en uitstekende service

Voor WGV installatie is geen klus teveel en u kunt ons installatiebedrijf in Nijmegen dan ook voor uiteenlopende projecten inschakelen. Onze loodgieter kan u helpen bij het vervangen en onderhouden van uw sanitair. En wat dacht u van onze storingsdienst die storingen in uw cv ketel snel kan komen verhelpen? Wij voeren reparaties nauwkeurig en vakkundig uit en kunnen u tevens van advies voorzien op het gebied van woonwensen, energiezuinigheid en periodiek onderhoud. Vanwege de jarenlange ervaring van ons installatiebedrijf, zijn wij uw deskundig partner als het gaat om het leveren van uitstekende service voor uw wensen rondom water, gas en verwarming.

WGV biedt meer in Nijmegen

WGV Installatie biedt meer in Nijmegen. Wilt u bijvoorbeeld eindelijk eens uw droom badkamer realiseren? Kies dan voor een badkamer renovatie van WGV. Daarbij kunt u ons niet alleen inschakelen om sanitair te vervangen en alle technische installaties te laten verzorgen, wij geven u ook advies wat betreft inrichting en interieur. Zie hieronder nog eens enkele voordelen van WGV Installatie in Nijmegen:

  • Snelle en efficiënte werkwijze
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid
  • Wij hebben zowel een loodgieter, als een elektricien en cv monteur in dienst
  • 24/7 spoedservice
  • Ook voor periodiek onderhoud

Maak eens een afspraak!

Schakel vandaag nog in Nijmegen de hulp van WGV Installatie in. Graag bespreken wij met u op welke manier ons bedrijf u kan helpen bij het voltooien van uw klus. Of het nu om een badkamer renovatie gaat, het vervangen van sanitair of het verhelpen van een storing in uw Cv ketel: wij helpen u graag verder. Bel ons op telefoonnummer 06-50645998 en maak een afspraak of vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw verbouwing in Nijmegen.