Installatiebedrijf Oosterbeek

Gerenommeerd klusbedrijf nodig?

Wanneer u in Oosterbeek een allround installatiebedrijf zoekt dat uw renovatie of verbouwing van uw woning aan kan pakken, schakel dan WGV Installatie in. Wij hebben zowel een elektricien als een verwarmingsmonteur, en loodgieter in dienst. Tevens kunnen wij hulp bieden bij (dak) lekkages, een badkamer renovatie en het vervangen van sanitair. Kortom, u ziet het: voor elk soort klus in uw woning of bedrijfspand in Oosterbeek kunt u WGV Instalaltie inschakelen.

Installatiebedrijf

Werkzaamheden in Oosterbeek

De werkzaamheden van ons installatiebedrijf lopen uiteen van nieuwbouw tot onderhoud. Renovatie, verbouwing, vervangen van sanitair, onderhoud van een cv ketel: het zijn allemaal klussen waarvan wij het klappen van de zweep kennen. Wij denken altijd met u mee en door onze persoonlijke en betrokken manier van werken hebben wij inmiddels al vele klanten in Oosterbeek blij kunnen maken met onze dienstverlening. Staat uw klus er zo 1,2,3 niet tussen? Geen probleem, neem even contact met ons op en wij bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Mogen wij ook u in Oosterbeek kennis laten maken met onze dienstverlening?

Onze allround dienstverlening

WGV Installatie blijft van concept tot afwerking bij uw klus betrokken. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid. Hierdoor bent u bij WGV verzekerd van de beste kwaliteit en de mooiste resultaten. Wij geven u graag een impressie van wat ons bedrijf in Oosterbeek voor u kan betekenen:

  • Onze monteur verzorgt het onderhoud van uw cv ketel
  • Onze loodgieter kan uw sanitair vervangen
  • Voor dakreparaties schakelt u ons ook in
  • De elektricien onderhoudt uw technische installaties
  • Voor renovatie en nieuwbouw

Vanwege onze jarenlange ervaring kan WGV Installatie u van het beste advies voorzien. Doet er zich een noodsituatie bij u in Oosterbeek voor? Ook dan kunt u altijd een beroep op onze 24/7 spoedservice doen. Wij bieden maatwerk klussen die afgestemd zijn op onze klanten.

Vraag ons om een offerte

Wilt u weten wat ons installatiebedrijf voor u in Oosterbeek kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Graag gaan wij met u rond de tafel om in kaart te brengen wat uw wensen zijn. Wellicht overweegt u een badkamer renovatie? In een vrijblijvende prijsopgave brengen wij in beeld hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel ons op telefoonnummer 06-50645998 en wellicht tot ziens in Oosterbeek!