Over ons

Welkom bij W.G.V. Installatie

Zoekt u een erkend installateur met deskundigheid en vakmanschap? Heeft u binnenkort plannen om uw woonwensen uit te breiden? Dan bent u bij W.G.V. aan het juiste adres. Al jarenlang verzorgen wij in de omgeving van Arnhem en Nijmegen vakkundige oplossingen voor veel komende loodgieterswerkzaamheden.

Alles voor uw Water, Gas en Verwarming

Niet alleen vakmanschap staat bij ons centraal, ook de kostenbesparende middelen die wij voor u kunnen inzetten. Met de nieuwe generatie cv ketels en installaties bespaart u een hoop onnodige kosten.

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van nieuwe cv-ketels en en periodiek onderhoud.

Onze mogelijkheden & diensten

  • Renovatie
  • All-round installaties
  • Diverse loodgieterswerkzaamheden
  • 24/7 spoedservice
  • Het sanitair
  • Centrale verwarming
  • Badkamer (renovatie)
  • Direct hulp bij (dak) lekkages

Snel opgelost

Een storing aan uw installatie of een (dak)lekkage is uiteraard vervelend en brengt vooral schade maar ook ergernis met zich mee. W.G.V. Installatie biedt daarom een 24/7 service waarbij u snel wordt ondersteunt. Wanneer u ons belt en de situatie aangeeft, kunnen wij een inschatting geven van de verwachte werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring, kunt er op rekenen dat lekkage snel wordt opgelost in een mum van tijd. Uiteraard helpen wij u graag bij periodiek onderhoud zodat storingen of lekkages worden voorkomen.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Meer informatie over ons

Wilt u alle mogelijkheden weten die WGV Installatie voor gas, water en verwarming kan bieden voor u? Of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor uw woonwensen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons direct bereiken via 06-50645998 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Woont u in ArnhemNijmegenDuivenOosterbeekVelp of omliggende plaatsen? Dan kunnen wij ook extra snel ter plaatse zijn om u te helpen.