reviews

Anna Maria
Anna Maria
09:51 12 Apr 23
Ik heb dit bedrijf benaderd voor informatie over een installatie probleem. In tegenstelling tot grote installatie bedrijven die niet eens de tijd nemen om je probleem te beluisteren, heeft Mirko mij te woord gestaan, foto’s beoordeeld en geadviseerd. Dit getuigt van een bedrijf die constructief en professioneel met goede intenties met de klant meedenkt.
Baukje Noordhoek
Baukje Noordhoek
09:36 12 Jan 23
Mirko heeft ons geweldig geholpen met het renoveren van onze badkamer. Hij is een echte vakman met super veel kennis; voor elk probleem heeft Mirko een oplossing. Heel fijn om zo'n doelgerichte professional gevonden te hebben!
Wim Binnendijk
Wim Binnendijk
12:53 23 Nov 22
Mirko heeft bij ons de CV leidingen verplaatst, tijdens de verbouwing. Natijd waren er wat kleine lekkages, maar ook deze zijn opgelost. Hij is een vakman die meedenkt.
Marcel Doornbos
Marcel Doornbos
17:25 08 Jun 22
Wij hadden een lekkage van de waterleiding. Mirko heeft ons dezelfde dag nog geholpen, en heeft er alles aan gedaan het probleem op te lossen. Het probleem was niet gemakkelijk op te lossen, en was slecht bereikbaar. Hij heeft het binnen een uur opgelost, en tegen een eerlijke prijs. Ook heeft hij van te voren over de telefoon al informatie gegeven over de mogelijke prijs. Dus zeker een aanrader.
Nola terra wernsen
Nola terra wernsen
19:50 09 Mar 20
Een klantvriendelijke vakman! Mirko denkt mee en is zeer oplossingsgericht. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage. Als jullie een kundige, vlotte en eerlijke vakman zoeken ben je bij WGV installatie aan het juiste adres.
Pieter-Bas Schleicher
Pieter-Bas Schleicher
19:00 20 Nov 19
Mirko Mijatovic en Tim Hulshorst hebben afgelopen augustus zeer professioneel onze houtvergasser installatie aangelegd. Zij hebben gedurende het hele planning- en installatieproces volledig met onze wensen meegedacht, zich zeer goed voorbereid en van onze installatie een succes gemaakt, ondanks dat dit niet tot hun gangbare werkzaamheden behoorde. De planning klopte volledig en er is een zeer reële begroting opgesteld. .Wij kunnen het vakmanschap, de vriendelijkheid en de inzet van Tim en Mirko volledig aanbevelen!José Tuinte & Bas Schleicher
Bekijk alle beoordelingen
js_loader