Sanitair

Alle sanitair tot in de puntjes geregeld

Uw sanitair is belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Wellicht niet het eerste wat in uw gedachte opkomt wanneer u gaat verbouwen of (laten) renoveren, maar een mooi sanitair is tegenwoordig niet meer weg te denken in uw woonwensen.

Een compleet nieuwe inrichting of alleen een gedeelte vernieuwen? W.G.V. Installatie is graag uw partner als het gaat om installatie, verbouwing of een vrijblijvend advies voor alle mogelijkheden.

Maak uw droom werkelijkheid

W.G.V. Installatie voorziet u in alle informatie die u nodig heeft voor nieuw sanitair voor bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. Uw sanitair wordt weer helemaal zoals u het voor ogen had. Wij helpen u graag met de verwezenlijking van uw droom van perfect en prachtig sanitair.

Topservice

Met ons jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig helpen met de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij u voorbeelden geven waar u nog niet aan had gedacht of kunnen wij u adviseren bij twijfel als het gaat om aansluitingen of krappere ruimtes.

Sanitair

Meedenken in besparende mogelijkheden

Vaak is het niet nodig om tot een “totale verbouwing” over te gaan. Een renovatie of een aantal aanpassingen kan al een totaal ander beeld geven. En dat scheelt natuurlijk ook in de kosten.
Iedere klus is weer anders. En dat begrijpen wij heel goed. Kies voor onze ervaring en brede diensten. U zult versteld staan!

Alle mogelijkheden voor uw sanitair

Heeft u meer informatie nodig? Wilt u samen met ons team “sparren” over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Wij helpen u graag verder. Ons team legt u graag alle mogelijkheden voor. Wanneer u niet zeker bent van de aansluitingen of ruimte in uw woning. Dan kunnen we een afspraak inplannen en ter plaatse geven wij u advies en kunnen wij voorbeelden laten zien.

U kunt ons bereiken via +31 (0)6-50645998. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.