Stormschade

Is er door een sterke storm dakbedekking losgeraakt, of misschien zelfs wel weggewaaid? Of hebben de weersomstandigheden gezorgd voor een lekkage? Stormschade aan uw dak dient vlug verholpen te worden. In de regio Arnhem kunt u hiervoor terecht bij W.G.V. Installatie. Onze gespecialiseerde dakdekkers zorgen voor snel herstel.

Ook voor het terugleggen van losgewaaide dakpannen of het opnieuw branden van dakleer bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook daklood weer op de juiste manier bevestigen, zodat uw dak weer volledig stormbestendig is.

Snelle service bij stormschade

Vlugge dakreparatie na een storm is belangrijk. Zo voorkomt u grotere problemen aan uw dak. Neem daarom meteen contact met ons op wanneer u stormschade constateert. We komen dan zo vlug mogelijk naar u in Arnhem of omgeving toe. Onze experts inspecteren de situatie en gaan onmiddellijk aan de slag om de beschadigingen te herstellen. De stormschade is dan snel opgelost!

Bel bij schade door storm

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u mankementen aan uw dak constateert. Hoe sneller u erbij bent, hoe beter. Bel ons daarom op 06-50645998. En wilt u niet alleen de stormschade herstellen, maar ook uw dak stormbestendig maken? Ook dan kunt u op ons rekenen. Benieuwd geworden? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We vertellen u er namelijk graag alles over. In Arnhem zijn wij uw betrouwbare dakspecialist!